Des de l 'Horno Martín Naranjo hem tingut la oportunitat de tastar las "Regañadas Almonteñas" i mare meva quina cosa més bona. Es tracta d'unes barquetes fines i cruixents, elaborades amb la recepta artesana d'aquest forn d'Almonte (Huelva) que ha passat de generació en generació. La veritat és que el fe d'elaborar els productes a mà, sense cap additiu artificial i cuit al forn de llenya té un valor que es nota al gust.
Nosaltres hem volgut guarnir-les com cal i per això hem pensat en una melmelada artesana de tomàquet, un formatge bo i unes quantes nous.
Ingredients:
- "Reganyadas Almonteñas"
- Melmelada de tomàquet artesana
- Formatge d'ovella de llet crua
- Nous del país
Elaboració
És tan senzilla com emplenar la "Reganyada" de melmelada de tomàquet, posar-hi trossos de formatge i unes quantes nous.
Obtenim una delícia cruixent i bona i amb una combinació d'ingredients molt encertada, quan parteixes d'un bon producte ja se sap :)
Consells de degustació:
Podeu emplenar aquesta espècia de barqueta del que més us agradi. De diferents melmelades combinades amb formatges blaus o més tendres i mel o també amb xocolata, oli i sal, amb daus de foie o amb el que us vingui de gust. Com que la "Reganyada" és molt cruixent us hi donarà un toc perfecte.
Per un sopar és una proposta excel·lent i així canvies de la típica llesca de pa que acostumem a fer-nos.
On les aconsegueixo aquestes reganyadas? Perquè trobo que s'hi poden fer barquetes estupendes!
ResponderEliminarPtnts
Glòria