21/12/15

Sopem al @Rest_ElForn

Dissabte passat vam fer un bon descobriment nou, el Forn, un bar restaurant ubicat al barri vell de Girona. Es tracta d'un casal independentista amb una carta sorprenent de plats i tapes variades i un ambient molt agradable i familiar.

Nosaltres erem un grup nombrós, així que ens van oferir tres menús a triar, un de 12 euros, un de 18 i un altre de 20, que va ser el que vam agafar. Aquest menú concretament portava un vi negre de la D.O. Empordà que està molt bé, el Sàtirs, del Celler Arché Pagès.

En aquest menú hi havia un seguit de tapes de la casa i un segon a triar entre galta de porc, hamburguesa de vedella ecològica i roger a la brasa. Tots els plats anaven acompanyats de verdures fresques de temporada. I cal dir que la presentació era excel.lent.

Les tapes a compartir cada 4 persones van ser: amanida amb mostassa, poma, advocat i pipes de carbassa, formatges artesans servits amb compota de poma i torradetes de pa de cereals i de carbassa, parmentier de remolatxa amb ou i camagrocs, verat marinat amb fonoll acompanyat de codony i pera al vi i finalment une mongetes molt ben amanides i guarnides amb pastanaga, bacon i ceba fregida.

Com a segon plat ens va sorprendre la galta, desossada i cuita a baixa temperatura, un plat d'alta cuina. Mireu la foto i jutgeu voslatres mateixos:


Jo vaig optar per un plat més lleuger, recomanació de la cambrera, i cal dir que la qualitat del peix era ben fresc i amb un gust de mar que té el roger impressionant.


I com a postres vam decantar-nos per un pastís de xocolata i festucs amb reducció de moscatell. Bona combinació i gust del pastís i decorat amb llavors de sèsam.


Un cafè servit amb una xocolatina negra i un xarrup de ratafia per finalitzar un sopar ben bo.


Uns plats tradicionals fets amb cura i amb ingredients de temporada i amb la modernitat d'una cuina d'autor. A més la relació qualitat-preu molt bona i un servei molt amable. Una bona elecció!

No hay comentarios:

Publicar un comentario