7/12/15

Mas Tapiolas @salleshotels

Aquest cap de setmana passat hem gaudit d'un cap de setmana de spa al Mas Tapiolas, de Santa Cristina d'Aro. Una masia molt comfortable envoltada de naturalesa i de tot tipus de luxes: una àmplia zona de spa, Pitch&Putt, restaurant de cuina catalana i especialitats de temporada, així com productes locals, piscina exterior i amplis jardins.

Les habitacions són molt espaioses i amb bones vistes a la Vall de Solius, al Baix Empordà. Un detall en el bany són els sabonets de Tous que posen, m'encanten :)
La veritat és que ens va agradar molt tot.


Primer vam baixar a l'Spa, equipats amb el barnús i les sabatilles que el mateix hotel et proporciona, i posteriorment un casquet també abans d'entrar.
Després d'unes dues horetes de relax entre les seves aigües, vam pujar a l'habitació per fer-nos una dutxa i baixar al restaurant, ja que teniem reserva per les 21h.


Ens van oferir un Menú Pitch&Eat  amb tres primers, tres segons i tres postres a triar.


D'aperitiu un kir Royal ben fresc i bo. Entra molt bé ;)


Per acompanyar unes olives i uns tomàquets xerry farcits de formatge de cabra amb xampinyó amb brots d'alfalsFins i delicats.



Com a primer plat vam optar per uns calamars a la romana amb bouquet d'amanida. Un plat molt abundant.


De segon un confit d'ànec amb reducció de ratafia amb purè de poma a la menta. Un acompanyament ben pensat amb el confit.


Jo aquí vaig demanar un petit canvi del purè per verduretes, i em van posar una generosa quantitat de verdura a la brasa.
La salsa que estava molt ben aconseguida, me la van servir a part.


De postres vam fer una crema catalana cremada amb carquinyolis. Correcte tot l'àpat.


Per beure vam fer aigua amb gas ben fresqueta i en el servei de pa oferien: pa de nous i panses, que ès el que vam triar, bonissim, de cereals, xapata o integral.


L'àpat ens va satisfer molt, sobretot quantitativament, ja que no ens esperàvem tant de menjar per sopar.
La relació qualitat-preu del menú està molt bé.
El personal, tant de l'hotel com del menjador, molt amable i atent.


L'endemà, al buffet d'esmorzar, perfecte. Tot de taules distribuides  a l'antiga cuina de la masia, cosa que li conferia un toc molt bufó.
Taules amb embotits variats: llonganissa, xoriç, llom, pernil dolç, bull blanc i negre i diferents tipus de formatges. Per a combinar tenies tot tipus de pa: xapata, panets, de motlle normal o integral.


També hi havía ous ferrats, remenats, truita de patata i ceba, bacon, salsitxes i espàrrecs verds.

De brioxeria: croisants de xocolata, de cereals, de mantega, napolitanes de xocolata i crema, pastís de poma, forats de donuts.
Tot tipus de melmelades i xocolata d'untar, per als més llaminers.

Per als més sans disposaves de iogurts variats i tot de fruita tallada: pinya, kiwi, taronja, meló, entre altres, I també ametlles crues i granola, així com aigua amb gas ben fresqueta.

Per beure tot de sucs, el de taronja natural i fresc un luxe, acabat d'espremer. També hi havia cafeteres per als amants del cafè amb la seva galeteta o xocolatina d'acompanyament. I llet de soja, desnatada o normal per a fer un bon cafè amb llet o fins i tot xocolata, ja que disposaves de sobrets de xocolata en pols.

En definitiva un esmorzar de luxe en uns espais molt acollidors i amb molt d'encant, com a tot l'hotel en si.

1 comentario:

  1. Moltes gràcies per aquest post sobre el nostre hotel Mas Tapiolas. Ens agrada saber que van gaudir molt. Els esperem en futures ocasions. Moltes gràcies!

    ResponderEliminar