Dissabte passat, per a celebrar l'aniversari de la meva sogre, ens varen convidar a un restaurant molt bufó que es troba la Creueta de Girona. Es tracta d'una masia del S. XVI envoltada de natura, amb uns amplis menjadors i jardins i on s'hi celebren molts casaments.
El restaurant Siloc ofereix una cuina catalana d'alt nivell. La seva carta és força extensa, sempre amb productes de temporada. També disposen de menús diaris, el gastronòmic i el de cap de setmana, que és precisament el que vam fer nosaltres.
En el menú del cap de setmana es pot triar un primer plat, segon plat i postres entre tres opcions. També inclou el vi de la casa, l'aigua i el pa. El preu és de 25'50 euros, bona relació qualitat-preu.
Atesos per un cambrer molt agradable ja ens porta un entreniment:
- Una sopa de peix: servida en un bol petit i amb picatostes al cim, tenia un gust intens de peix i gamba.
I seguidament vam passar al primer plat, que en realitat era un segon però el vam demanar com a primer plat:
- Arrós mar i muntanya: molt ben executat, l'arrós al punt, un pèl caldoset, i amb pèsols, sèpia, musclos conill i gamba llagostinera. Un gust potent i bo i un plat molt generós.
De segon vam demanar un plat estrella de la casa:
- Cabrit a la brasa: bonissim, ben cuinat amb el gust que li confereix la brasa a la carn tendra del cabrit. Servit acompanyat d'unes patates panadera i ceba al forn i un espàrrec verd. Em va agradar molt aquesta carn.
I de postres vam fer país:
- Un català: gelat de turró amb ratafia i nous caramelitzades. Excel.lent combinació i bona quantitat de nous.
Ja no podiem més, entre l'arrós i la carn, tot i així per digerir, un cafetó no va venir malament.
Cal dir que mentres dinavem, vam veure passar diferents plats i tots eren molt abundants.
No hay comentarios:
Publicar un comentario