1/12/15

Castanyes torrades amb vi de panses de Mas de la Caçadora

Amb aquests freds a qui no li venen de gust unes castanyes torrades. Una menja senzilla, sana, nutritiva i lo suficient calòrica per aguantar la baixada de temperatura que ha fet aquests darrers dies.


Per a torrar les castanyes ho podem fer en una paella forada o millor encara si teniu barbacoa o llarg de foc, doncs el gust que li proporciona la flama és genial. Sinó en disposeu també le spodeu fer en un grill, com he fet jo, o bé al microones o forn, tot i en aquests últims no queden tan bé,


Abans de coure-les només s'ha de fer un trau amb el ganivet a la panxa de la castanya i anar-les coent a foc baix i remenant-les, que no es cremin.


Una vegada cuites les posem en un drap o una paperina, embolicades que no perdin l'escalfor i les anem pelant i menjant. Escalfen les mans, el cos i l'anima i si les acompanyem amb un vinet dolç encara més.


Nosaltres ho hem fet amb un vi de panses de Mas la Caçadora. Un excel.lent vi dolç per a tots aquells que siguin més llaminers. Aquest celler fundat l'any 2003 per uns amants del vi, produeixen a la comarca del Montsant, concretament al poble de Els Guiamets, sota la D.O. Montsant.
Conreen set varietats de vi, entre les 8'5 hectàrees que tenen, Carinyena, Merlot, cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra, Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell d'Alexandria.


Tota la seva producció prové de les seves vinyes velles i algunes modernes plantacions emparrades apostant per un conreu ecològic, sempre resepectant la natura i el paisatge.


Així doncs ja sabeu si voleu fer un bon vinet, podeu veure'n més informació a la seva pàgina web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario