23/12/15

Vermutada amb @VermuStPetroni

A casa també ens agrada fer un bon vermut i què millor fer-ho que amb la companyia de Petroni, un vermut elaborat a partir de tècniques de vinificació ancestrals, de la sabiduria dels avantpassats, així com de les seves formes de macerar. Una beguda aperitiva amb molta personalitat.


Petroni s'elabora amb una selecció de les millors collites d'Albariño. Vinifiquen sobre lies per tal d'obtenir matisos tant en olors i sabors, com en textura de la base vínica. Aleshores hi afegeixen herbes i botàniques, on hi destacariem l'absenta.


La millor manera de servir un vermut és amb gel i pela de taronja, tal com ens expliquen Petroni a través de la seva web. La quantitat adequada a servir ha de ser sempre sense arribar a cubrir el gel. D'aquesta manera aconseguirem un bon On the Rocks.


Nosaltres l'hem acompanyat amb un pica-pica a base de:


- Musclos en escabetx


- Pernil salat


- Olives amb cogombrets


- Palets de pa


- Formatge de cabra


- Patates amb escabetx *


* Precisament per a fer aquestes patates hem aprofitat el suc dels musclos en escabetx i hi hem afegit sal i pebre. Queden molt bones!


No hay comentarios:

Publicar un comentario