20/1/15

Dormim a l'Hotel @la_quadra

En el post anterior us parlava d'aquest establiment de restauració que tan ens va agradar i que els anys que porten de cara al públic i la gent que tenen reafirmen el seu bon treball en equip i el seu servei amable.


Després de dinar-hi vam fer una volta per l'Outlet de la Jonquera, que queda relativament a prop, i vam passar tota la tarda de compres. Cap al tard ja vam tornar a l'hotel a dormir. Les instal-lacions són molt comfortables, calefacció per estar-hi ben calent, tel-levisió i un bany ben complert.


L'endemà ens esperava l'esmorzar. Jo aquest primer àpat del dia sempre el gaudeixo molt perquè m'agrada el fet d'entaular-me, encara que sigui per prendre un got de llet amb cereals.


L'hotel disposa d'un buffet lliure amb molta varietat per triar, sobretot d'embotits. Una llonganissa execel-lent, així com el bull de fetge i negre, totalment artesans. També el llom era bo i el pernil i el seu xoriç picant. I destacariem també els formatges, n'hi havía quatre de diferents: Brie, manxego, Roquéfort i tendre.
Per combinar-hi una mica de codony o mel, també nous i panses, tot un luxe a primera hora del matí ja.


De pans podies optar entre el blanc, l'integral amb pipes o l'integral de motlle amb nous, bonissim aquest últim. Tomàquet, sal i oli d'oliva verge extra com fem aquí i ben sucat.


De dolç i havía coca amb ametlla i de xocolata. També galetes per sucar a la llet, crema de cacau, cereals diferents o magdalenes envasades.


Per beure tan disposaves de suc de taronja, com d'un assortiment de tes i infusions, cafè o fins i tot cacau en pols.


I encara un altre detall, uns iogurts bonissims de granja elaborats artesanalment i fruita variada: pinya, meló, kiwis, peres, taronges o mandarines.


Així que ja veieu un petit però molt gran buffet.

Nosaltres vam quedar encantats!

1 comentario:

  1. Pues tiene un desayuno estupendo :) que ganas de viajar pronto! Un besito

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar