21/3/14

Seguim amb els esmorzars

L'altra dia vaig anar a un supermercat al qual hi acostumo a anar sovint ja que tenen un assortiment molt bo i ecològic de fruites i verdures, així com una gran diversitat de coses de basar, aliments temàtics, etc. I el cas és que passant per la secció de la fleca, en la qual van traient pa acabat de fornejar, vaig tempta'm amb dos croissants de mantega. Molt bé de preu, dos unitats no arribaven a un euro. Eren per l'endemà esmorzar, així que el dia que els vaig fer hi vaig posar sucre i al forn, a gratinar. Varen quedar molt bons, una bona idea per a tot aquell que li faci mandra anar a buscar els croissants recent fets a la fleca. Aquí el teniu:


- Un altre dels esmorzars que és bo i senzill de fer és pa amb mantega i sucre. És més vell que... però està boníssim!

-

- I una proposta menys sana, només en algunes ocasiona :), uns donetes de xocolata, nyam!


- Una altra idea és un melindro d'aquells que la meitat està xocolatejat, ja podria ser-ho tot no?


 - Un altre esmorzar són els borregos, que no és res més que trossos de croissants, napolitanes, donuts, magdalenes que els hi han sobrat a la fleca i ells els tallen, els torren i alguns hi afegeixen sucre, no vegis!


- I ara acabem la tanda amb un esmorzar ben sa, un entrepà. Tot i que en aquest cas és de xoriç de Pamplona, però vaja, sempre millor que brioxeria.



3 comentarios:

  1. no coneixia els borregos i em sembla una idea fantstica!! aixo si, si he de triar, trio el de tota la vida, el pa amb mantega! petons

    ResponderEliminar
  2. Una dietista recomanant sucres, processats, porc, refregits? Déu ni do!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On ho has llegit que jo recomani això? Una cosa són possibles esmorzars i l'altre recomanacions, en tot cas, no hauràs llegit o entès bé el post, ni el seu contingut. En aquest cas no era la meva finalitat recomenar res, i molt menys esmorzars sans. Si el llegeixes bé, veuràs que contemplo l'opció de l'entrepà i que nomeno la brioxeria com a no sana. Qualssevol cas, un croissant de tant en tant no fa mal a ningú, i tot va en funció dels teus requeriments nutricionals.

      Eliminar