6/3/14

Pollastre a l'ast de La Cassoleta

Aquest passat cap de setmana vam provar el pollastre a l'ast de La Cassoleta.


Un pollastre condimentat amb herbes, suau, comparat amb altres més picants de pebre i força ben cuit, tot i que sempre pot ser més ros. A vegades sembla que tinguin pressa per treue'l de l'ast, quan precisament la gràcia rau en que quedi ben cruixent.


I és que el pollastre a l'ast és un plat que agrada a tothom i que molts anem a comprar quan no volem cuinar. Bé de gust tan a l'estiu, que vens de la platja i és tard i tens gana, i també a l'hivern on acompanyat amb unes patatones fan d'un plat senzill un plaer.


Nosaltres el vam acompanyar amb anelles de ceba, que ens agraden molt :)

I de postres vam acabar, encara del Nadal, regal de reis dels sogres, els turronets amb xocolata, una delícia!


1 comentario:

  1. Tens raó, el pollastre a l'ast és un plat que, ves a saber perquè, agrada als nens, als adults i als avis! Recordo el meu, d'avi, que escurava les ales fins a no deixar-ne ni mica!! ha ha ha. Petons

    ResponderEliminar