30/8/13

Si esteu per Segovia...

no podeu marxar sense provar l'exquisit garrinet i xai que tradicionalment fan en aquesta zona. Cuits al forn de llenya d'una manera artesana que porten fent des de l'any 1987, els trobareu a El Rancho de Aldegüela, a Segòvia. 


Disposen d'una extensa carta amb les especialitats que tan caracteritzen la seva zona, com són el garrinet i el xai cuits al forn de llenya. Per acompanyar un bon vi a triar entre les més de  150 referències de les quals disposen. I ja per culminar un gran menjar, unes postres totalment artesanes que et faran les mil i una delícies.


I al costat del Rancho hi tenen un altre restaurant de menús, tan diari com de cap de setmana, anomenat La Taberna. El menú diari és a 10 euros i el de cap de setmana el tenen per 15. Una excel-lent relació qualitat-preu. Si voleu reservar us assegureu dinar bé. També es pot encarregar pels sopars de divendres i dissabtes.

I per si fos poc, encara disposen d'un altre restaurant, en aquest cas on ofereixen racions que es diu El Bar. Situat a l'entrada de la finca per fer-hi algun vermut abans del dinar acompanyat d'algunes de les seves tapes. No admet reserves.

Després d'un bon àpat que millor que quedar-se a dormir al seu hotel o a la Posada. Un lloc tranquil i bonic on poder descansar i gaudir del paisatge. L' hotel és de quatre estrelles situat en un entorn envoltat de natura i aire pur. És el lloc perfecte si vols fer una escapada romàntica amb la teva parella o si vols passar un cap de setmana gurmet, ja que a més de la seva excel.lent cuina te la pots endur a casa a través de la seva botiga amb productes exquisits.
I si vols fer un bon regal, tenen uns bons regals que segur que faran ben contents a qui regalis poder disfrutar de l'hotel i les seves comoditats, així com poder degustar la seva elaborada cuina.
Un lloc ideal també per a casaments, ja que disposa de gran salons.

Una cosa molt bona que té és que a través de la seva pàgina, a l'apartat d'agenda,  et pots anar informant de les setmanes gastronòmiques que fa la finca així com alguns concerts, entre altres.

Si us decidiu a anar-hi, us deixo la direcció:

Pza Marqués de Lozoya 3
40160 Torrecaballeros (Segovia)
921 401 060

No hay comentarios:

Publicar un comentario