Aquest dissabte passat, que per cert era l'aniversari del meu pare, vam anar convidats a jugar al Pitch & Putt de Franciac. Va estar molt bé la jornada, a dos quarts de nou ja vam arribar per apuntar-nos i rebre el polo i la gorra tot esperant per esmorzar.
La taula ja estava parada, hi havia panets sucats amb pa i tomàquet i safates d'embotit artesà boníssim; llom, botifarra de fetge, llonganissa i formatge. Un embotit excel.lent i el panet molt bo i tendre. També podies optar per coses calentes com salsitxa o xistorra amb pa de xapata, entrava super bé. Per beure hi havia varis tipus de sucs i refrescos. I també coca de iogurt amb un xic de xocolata als costats, toveta i bona, passava molt bé tot acompanyant el cafè amb llet.
Havíem d'agafar forces per jugar.
Posteriorment ja vam anar cap als nostres respectius punts, el meu pare i Ramon a fer el torneig i la meva mare i jo amb els monitors per aprendre a jugar. Va ser molt divertit, ens ho vam passar molt bé hi vam riure molt. Va passar ràpid el dia. Nosaltres vam acabar abans que els nostres homes i els vam esperar per fer l'aperitiu a base de refrescos, ponche, cacauets, croquetes, patates, olives i calamars a la romana. Volava tot, si et despistaves et quedaves sense :)
I ja per acabar es va fer l'entrega de premis, copes pels guanyadors i sortejos per la resta de participants. Ens va tocar i tot; en Ramon va guanyar un lot de vi, jo un lot de cava i ma mare més cava. I el meu pare un posa sabons de la marca Roca, que és qui ho patrocinava.
Entre tot acabàvem a dos quarts de tres així que ja era l'hora d'anar a dinar. Teníem taula encarregada a Cal Nap, a Caldes de Malavella. És un restaurant situat al mig del poble on fan un menú de dissabte per 19'50 que és sofisticat. Vam menjar molt bé i el personal era molt amable.
|
Raviolis de botifarra negre amb crema de ceps |
En el menú hi havia varies opcions a triar: gaspatxo, meló amb pernil, pastís de verdures amb romesco i raviolis de botifarra negre amb crema de ceps.
Com a segons: pollastre rostit amb patates, bacallà amb samfaina, rodó de vedella amb bolets i un altre plat que ara mateix no recordo.
|
Bacallà amb samfaina |
De postres: gelats artesans (de xocolata, maduixa, llimona, entre altres), mousse de llimona, crema catalana, flam artesà i alguna coseta més.
|
Rodó de vedella amb bolets |
Jo vaig optar pels raviolis que eren deliciosos. Farcits de botifarra negre, molt fina i acompanyats d'una salsa amb un bon gust de ceps i amb el parmesà, un plat excel.lent i original.
|
Pollastre rostit amb patates |
De segon la meva perdició és el bacallà, m'agrada en totes les seves variants. Aquí era amb samfaina, que m'encanta, perquè les verdures m'agraden molt. Era correcte el plat.
I de postres, tot i no haver-hi res que em cridés l'atenció inicilament, vaig veure que els gelats eren molt cremosos, feien molt bona pinta i la meva mousse de llimona també va ser un encert. Servida amb melmelada d'aranyons. Feia una bona combinació.
|
Mousse de llimona amb melmelada d'aranyons |
Així doncs entre el matí i la tarda va ser un dia genial. Després de l'àpat cap a Figueres a donar els regals al meu pare, l'ebook amb la seva funda i el pac de l'albúm de nuvis i dvd amb fotos. Crec que li va agradar tot, a més va tenir el llibre pel viatge cap a China, o sigui que ideal. I no va acabar aquí el dia, perquè després a la nit hi havia el Shopping Night, però ho deixarem aquí, amb la presència dels plats que vam menjar:
|
Gelat artesà de maduixa |
No hay comentarios:
Publicar un comentario