21/9/12

Olis: Mueloliva

Avui us presento els olis Mueloliva que a partir d'ara col.laboren en el meu blog :)

Des de fa més de 50 anys la família es dedica a l'elaboració d'oli d'oliva. Són hereus d'una tradició que es remunta a 1942, quan el Sr.Mateu Mola va començar a elaborar oli d'oliva verge en una almàssera amb el sistema tradicional de premsat en fred. Encara que els inicis van ser durs, el senyor Mateu va apostar per un projecte diferent i nou, sabent que el futur del sector es centraria en l'oli verge extra. Per això va desenvolupar un sistema de molturació innovador, i es va posar mans a l'obra per elaborar un oli únic amb mim, art i cura.

Mig segle i tres generacions després, a Mueloliva segueixen guardant el secret per obtenir el millor oli d'oliva, tenir cura de la salut dels consumidors i acompanyar-los al llarg de la seva vida. La marca és sinònim de qualitat tant en el mercat nacional com internacional.

A les seves instal · lacions-ubicades a Priego de Córdoba, una de les zones amb major tradició del món en el cultiu de l'oliverar, produeixen un autèntic nèctar d'oliva d'una forma totalment natural, salvaguardant així la puresa i integritat dels seus productes.
Conscients de la importància que té la incorporació de les noves tecnologies en el procés d'elaboració d'un producte de tan inigualable qualitat, han fet l'esforç d'inversió necessari per dotar les seves almàsseres de modernes instal · lacions d'última generació. Conten amb un sistema d'extracció exclusiu, en el qual com no s'aporta ni temperatura ni aigua al procés, permet obtenir tots i cadascun dels atributs de l'oli. Disposen dels recursos tècnics adequats per a la recerca constant de la qualitat dels seus olis i de la millora en el procés de producció dels mateixos.


I és que l'oli d'oliva és un dels productes més exquisits que podem gaudir, no només pel seu sabor, també per les seves extraordinàries condicions culinàries i alimentàries que el fan únic dins de les millors cuines.

Nosaltres gràcies a les seves mostres enviades tindrem el gust de provar el seu oli d'oliva verge extra. És a dir aquell oli que s'obté d'olives seleccionades i a través de procediments mecànics. El suc de l'oliva vaja.

Ja el farem servir per fer-no un bon pa amb tomàquet! 


  

No hay comentarios:

Publicar un comentario