19/9/12

Amanida de pasta alemana

Ja quasi estem acabant l'estiu, per tant, hem d'acabar de gastar la maionesa, que a l'hivern ja no la fem servir per elaborar tants plats. Així doncs, amb un dia tan maco i calorós com feia, havia de fer alguna cosa ràpida i senzilla de fer i amb coses que tinguéssim a casa. Veníem de veure la travessia de natació a l'Estanc de Banyoles, que feia un dia ideal per estar passejant per aquell indret tan bonic. I clar vam arribar tard a casa i vaig preparar una amanida improbitzada que la vaig batejar com "amanida alemana".


Ingredients per a 1 persona:

- 100g. de curculles de colors, es pot fer amb qualssevol tipus de pasta
- 3 frankfurts fregits
- una cullerada d'alcaparres
- dues cullerades soperes de maionesa

Elaboració:

Bullim la pasta amb aigua. Quan bulli hi afegim un polsim de sal i la fem coure el temps que marqui el paquet.
Escorrem la pasta i la passem per aigua freda.
Per altra banda, fregim tres frankfurts, els tallem a rodanxes i els incorporem a la pasta. Hi posem les alcaparres i la maionesa i ho barregem tot bé.
Ho deixem a la nevera que es refredi i ja ho tindríem!

Un xic de pa amb maionesa per acompanyar

Us haig de dir una cosa, jo és que sóc un xic esverada i nerviosa, i a la cuina també. Vaig tenir un petit accident, vaig cremar el guant de la cuina, perquè enlloc de posar-hi la mà a dins, el vaig fer servir de drap acostant-lo tan al fogó que sem va incendiar. Tot arreglat, el drap tirat i ja en comprarem un altre :P


3 comentarios:

  1. Como llevo algo de sangre alemana en las venas, me llama la curiosidad esta receta,je,je.

    ResponderEliminar
  2. Sort que no vas pendre mal!! aquesta és una amanida fàcil pel infants, sense mica de verd!! un recurs molt fàcil!!

    ResponderEliminar
  3. Pues sí Lidia, no creo que me quede mucha de ella, pero mi primer apellido es alemán, y viene de hace muchos años, no se si de un tatarabuelo o más lejos aún.

    ResponderEliminar