6/9/12

Acústica i Fira Menjars del Món I

Com cada finals d'agost ha arribat el festival de l'Acústica i amb ell la Fira de Menjars del Món. Cal dir que aquesta complementa molt bé amb els concerts que fan arreu de la ciutat.
Aquest any hi hem anat tres vegades a provar els diferents menjars.
Aquí us deixo amb un entrepà de falafel, una galeta bretona i dos postres de la parada de brasil.

- L'entrepà de falafel el vam comprar a la cuina Sudanesa. Es tractava d'un pa de pita petitó, farcit d'enciam i tomàquet  i tres falafels amb una mica de salsa de iogurt i picant.. El falafel és una croqueta de cigrons especiada que porta all, pa ratllat, julivert i les diferents espècies que són el coriandre, el comí, el pebre i la sal. Queda cruixent i bona, amb el gust particular del comí, que potser és el que menys m'agrada.


El falafel és un plat tradicional de la cuina de Mig Orient, es desconeix el seu origen, alguns diuen que va ser a l'India, altres que van ser els antics egipcis. Curiosament la paraula falafel ve de la paraula àrab filfil, que significa pebre.

- La galetta ens la van fer a la Creperie Bretonne i vam triar una Fromagere, que portava formatge de cabra, emmental i roquefort. Era bonissima, feta amn farina de sarraí una massa molt fina i cruixent. Són galettes provinents dela bretanya francesa.


- I com a postres, ens vam partir dos pastissos de la parada brasilenya. Amdós de coca de xocolata com a base però un portava lacasitos per decorar i l'altra, molt més bo, amb nous a dins la massa i iogurt de maduixa i trossets de merenga també com a decoració. No estaven malament, però no mataven, no els repetiria vaja.







No hay comentarios:

Publicar un comentario