6/9/12

Per 3a vegada al Foster's

Aquest dissabte passat vam anar al Foster's, altra vegada. Ens va agradar anar-hi el passat dissabte i ens vam quedar amb les ganes de provar una altra de les seves hamburgueses. És que fan una pinta els seus plats. Te'ls posen a la carta en foto i estan tan ben presentats, i això si, igual els veus igual te'ls serveixen. No solen enganyar amb la foto.
Vam demanar per beure kas llimona i coca-cola, amb el refilled inclós. Que bé, m'agrada això de poder beure totes les vegades que vulguis!

I per menjar l'hamburguesa amb bacon, ceba fregida, ou i salsa barbacoa. Era molt bona, l'ou ben fregit i rodonet, amb el rovell ben centrat, bacon cruixent, l'hamburguesa al punt i la salsa barbacoa. No n'hi havia massa, però estava bona.

I de postres l'Oreo Cookie Sundae, és el millor postres que tenen ple meu gust. I aquesta vegada me'n vaig demanar un de sencer per mi, ja que la primera vegada ens el vam partir amb un altre de xocolata.


La veritat és que el personal d'aquest centre és molt atent. Està pendent de quan comences a menjar l'hamburguesa per si te l'han de passar més. També tenen en compte que si se t'acaba la beguda, te'n porten una altra. A més, després de dinar ens van regalar una estora pel ratolí de l'ordinador molt xuli, s'hi pot posar una foto a dins, és un bon detall.

Aquest dissabte repetirem!!!!!!!!!!!! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario