D'aquest restaurant ja us n'havia parlat en una altra ocasió, ja que hi vam anar a fer el mateix menú, el Menú Festiu, que en diuen. Més sofisticat que el de diàri i també d'un preu més elevat.
L'atenció és bona i el servei és ràpid.
Per començar et posen un platet amb olives i fuet tallat fi.
Del menú vam optar per:
- Amanida de favetes amb pernil de gla: anava molt ben presentada
- Carpaccio de bacallà: fi i bo, acompanyat d'una torradeta de tapenade i tomàquet i ceba picada al cim
De segons vam optar per:
- Vedella guisada, acompanyada amb patates fregides i carbassó fregit
- Conill a la brasa: quantitat generosa i acompanyat de patates fregides, carbassó arrebossat i dos espàrrecs a al brasa. Servit amb força all i oli.
De postres, vam repetir el mateix que l'últim cop que hi vam anar ja que és bo i davant la perspectiva de flam, crema catalana o gelat, preferim la mouse de xocolata. Te la presenten en una copa amb nata i una neula, de gust bona la xocolata.
I per acabar uns cafès, ben servits, amb la seva crema.
L'atenció és bona i el servei és ràpid.
Per començar et posen un platet amb olives i fuet tallat fi.
Del menú vam optar per:
- Amanida de favetes amb pernil de gla: anava molt ben presentada
- Carpaccio de bacallà: fi i bo, acompanyat d'una torradeta de tapenade i tomàquet i ceba picada al cim
De segons vam optar per:
- Vedella guisada, acompanyada amb patates fregides i carbassó fregit
- Conill a la brasa: quantitat generosa i acompanyat de patates fregides, carbassó arrebossat i dos espàrrecs a al brasa. Servit amb força all i oli.
De postres, vam repetir el mateix que l'últim cop que hi vam anar ja que és bo i davant la perspectiva de flam, crema catalana o gelat, preferim la mouse de xocolata. Te la presenten en una copa amb nata i una neula, de gust bona la xocolata.
I per acabar uns cafès, ben servits, amb la seva crema.