5/7/14

Surto a la revista @cuinacat! :)


Aquest mes surto a la revista Cuina! Cada mes trien una recepta entre tots els participants i aquest més m'han triat la que vaig enviar de les patates farcides!

Em va fer molta il·lusió i em va faltar temps per anar al quiosc a comprar-la!! jeje

1 comentario:

  1. L'enhorabona! segur que et va fer molta il.lusió! La revista CUINA és un maravella, jo fa mot de temps que estic subscrita i m'encanta rebre-la cada mes. No només hi ha receptes boníssimes si no que et donen consells i molta més informació, a més els col.laboradors son del millor que hi ha!
    Ara mateix al meu blog hi ha una oferta per subscriure's a la revista CUINA amb un descompte del 70 % i a més amb el regal d'un llibre de Jordi Roca, per poder fer les postres del Celler de Can roca a casa, una oferta increible!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponderEliminar