L'entremès el definiriem com un plat que se serveix abans dels plats principals, compost habitualment d'embotits, formatges i altres acompanyaments. Normalment sol ser un assortit d'embotits, tot i que també hi podem combinar algun espàrrec, ou dur, amanida.
Nosaltres hem fet un entremès variat.
Ingredients:
Elaboració:
Disposem tot l'embotit al voltant del plat i al mig hi posem l'amanida amb l'ou dur.
Presentació:
Es pot presentar amb diferents ingredients, tal com hem dit abans. Podem fer servir plats rodons o quadrats per servir-lo i a l'hora de muntar el plat, els talls d'embotit com el pernil dolç o el pernil salat els podem enrotllar per tal que no se solapin uns amb els altres.
Nota dietètica:
En funció de l'embotit que triem i la quantitat d'amanida que hi posem tindrà un valor calòric diferent. Seria bo fer-lo equilibrat, és a dir, tant d'embotit com d'amanida.Però si el carreguem més d'embotit fora bo optar per embotits ibèrics si pot ser, ja que el seu greix serà més saludable.
Nosaltres hem fet un entremès variat.
Ingredients:
- 1 tall de pernil salat
- 1 tall de pit de gall d'indi
- 2 rodelles de formatge de cabra
- 1 tall de llonganissa
- 1 tall de bull blanc
- 1 tall de xoriç ibèric
- 1 tall de llom ibèric embotxat
- un xic de mesclum d'amanida
- 1 tall de tomàquet
- mig ou dur
Elaboració:
Disposem tot l'embotit al voltant del plat i al mig hi posem l'amanida amb l'ou dur.
Presentació:
Es pot presentar amb diferents ingredients, tal com hem dit abans. Podem fer servir plats rodons o quadrats per servir-lo i a l'hora de muntar el plat, els talls d'embotit com el pernil dolç o el pernil salat els podem enrotllar per tal que no se solapin uns amb els altres.
Nota dietètica:
En funció de l'embotit que triem i la quantitat d'amanida que hi posem tindrà un valor calòric diferent. Seria bo fer-lo equilibrat, és a dir, tant d'embotit com d'amanida.Però si el carreguem més d'embotit fora bo optar per embotits ibèrics si pot ser, ja que el seu greix serà més saludable.
No hay comentarios:
Publicar un comentario