8/7/14

Entremès

L'entremès el definiriem com un plat que se serveix abans dels plats principals, compost habitualment d'embotits, formatges i altres acompanyaments. Normalment sol ser un assortit d'embotits, tot i que també hi podem combinar algun espàrrec, ou dur, amanida.

Nosaltres hem fet un entremès variat.


 Ingredients:

  • 1 tall de pernil salat
  • 1 tall de pit de gall d'indi
  • 2 rodelles de formatge de cabra
  • 1 tall de llonganissa
  • 1 tall de bull blanc
  • 1 tall de xoriç ibèric
  • 1 tall de llom ibèric embotxat
  • un xic de mesclum d'amanida
  • 1 tall de tomàquet
  • mig ou dur

Elaboració:

Disposem tot l'embotit al voltant del plat i al mig hi posem l'amanida amb l'ou dur.


Presentació:

Es pot presentar amb diferents ingredients, tal com hem dit abans. Podem fer servir plats rodons o quadrats per servir-lo i a l'hora de muntar el plat, els talls d'embotit com el pernil dolç o el pernil salat els podem enrotllar per tal que no se solapin uns amb els altres.

Nota dietètica:

En funció de l'embotit que triem i la quantitat d'amanida que hi posem tindrà un valor calòric diferent. Seria bo fer-lo equilibrat, és a dir, tant d'embotit com d'amanida.Però si el carreguem més d'embotit fora bo optar per embotits ibèrics si pot ser, ja que el seu greix serà més saludable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario