20/10/21

[#Recepta] Amanida tèbia de cigrons amb formatge de cabra

A casa les amanides ens agraden tot l'any. I és que no sempre cal fer-les fredes, es poden fer tèbies si incorporem algun ingredient que es pugui escalfar un xic i així trencar la fredor.



Amanida tèbia de cigrons i formatge de cabra

Ingredients per a 2 persones

  • enciam Meravella
  • 2 tomàquets de Montserrat
  • 2 carrotes
  • 4 raves
  • 150 gr. de cigrons cuits
  • 4 rodelles de formatge de cabra
  • oli d'oliva verge extra
  • vinagre de Mòdena
  • sal i pebre


Elaboració:

En primer lloc netegem l'enciam ben net i el tallem petit per a disposar-lo al plat.
Afegim els tomàquets tallats, les pastanagues a rodelles i els raves.
Escalfem els cigrons al microones un minut i els afegim a l'amanida.
Finalment hi afegim el formatge de cabra, que si volem també el podem escalfar al microones i així que ens quedi desfet.
Amanim amb vinagre, sal i pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
Servim l'amanida tèbia i a gaudir!

Consells de degustació:

Aquesta amanida l'hem fet amb cigrons, però queda bé amb qualsevol altra llegum.
Quan el formatge, el mateix, podeu posar des d'un brie fins a un camembert o daus d'algun altra que us agradi. Només heu de tenir en conte si el voleu calent o no, que aleshores hauria de ser un de pasta tova que fongui bé.

Valor nutricional:

La veritat és que una amanida així de complerta et serveix com a plat únic, ja que tens hortalisses carregades de vitamines, minerals i fibra, proteïnes de la llegum i greixos i més proteïnes del formatge.

Així doncs, només et faltaria afegir-hi una bona peça de fruita de postres i ja tindries l'àpat resolt i, a més, ràpid, saludable.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario