13/4/20

[#Vacances] Bamba Marha Burger a Budapest

Acabats d'arribar amb tren des de Praga, teníem gana ja que ens havíem llevat molt d'hora i a penes vam poder esmorzar, vam anar a dinar a un lloc que havíem estat buscant i on deien que feien les millors hamburgueses de Budapest al Bamba Marha Burger.



Tenen diferents locals repartits per la ciutat, així que si hi aneu segur que un o altre us cau a prop.


Jo no sé si serà el millor lloc però cansats del viatge i afamegats ens va venir de bé...

Vam demanar dos menús d'hamburguesa, amb patates fregides casolanes, una salsa a triar i una beguda per 8 euros aproximadament.


Una relació qualitat-preu molt bona ja que vam afegir un extra de formatge i ens va costar 16 euros.



Vam demanar dues hamburgueses diferents;

- Una cheeseburger, que portava hamburguesa de vedella, cheddar, tomàquet, ceba vermella, enciam romà i salsa de la casa.


I la meva parella, la

- Double bacon burger, amb hamburguesa de vedella, bacon a la planxa, salsa de bacon, ceba vermella, enciam romà i cogombrets


Pel meu gust massa bacon, però a ell li encanta!

La carn de l'hamburguesa era molt bona i el panet també.


Les patates les vam combinar amb salsa de bacon, ja que ens va semblar curiosa i no estava malament. A més les patates no eren les típiques, aquestes estaven tallades diferent, ben fregides i especiades.


La quantitat era bona i vam quedar molt satisfets.


Com a pega potser les taules són un xic incòmodes ja que t'asseus en tamborets, tot i que nosaltres vam estar de cara al carrer i veies passar la gent, just al davant hi havia una entrada de metro, així que sempre hi havia moviment. També cal dir que és un lloc molt concorregut, així que potser haureu d'estar més apretats o esperar que s'alliberi algun lloc.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

2 comentarios: