Des d'Empordàlia, un celler de vi de la D.O Empordà i on també produeixen l'Oli de Pau, han posat en marxa la campanya "Ens confinem i cuinem", amb la qual pretenen ajudar a fer més amens aquest dies a tothom que ho desitgi.
En col·laboració amb diferents cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català aniran proposant diferents receptes que la gent pugui fer des de casa, mentre duri el confinament.
Cada tres dies publicaran una nova recepta a través de les seves xarxes socials, la seva web i la newsletter.
A més hi ha un concurs en marxa on cada persona que comparteixi la recepta amb el #ensconfinemicuinem participarà al sorteig d'una ampolla de vi!
Ara ja han publicat diferents receptes que s'han anat compartint i que la veritat és que la gent s'ha animat a fer.
I jo també estic contenta perquè vam comptar amb mi per aportar-hi una recepta, concretament, un Risotto de carxofes amb formatge blau. Us la deixo aquí per si encara us animeu a fer-la i a compartir-la a les xarxes socials a veure com us ha quedat ;)
En col·laboració amb diferents cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català aniran proposant diferents receptes que la gent pugui fer des de casa, mentre duri el confinament.
Cada tres dies publicaran una nova recepta a través de les seves xarxes socials, la seva web i la newsletter.
A més hi ha un concurs en marxa on cada persona que comparteixi la recepta amb el #ensconfinemicuinem participarà al sorteig d'una ampolla de vi!
Ara ja han publicat diferents receptes que s'han anat compartint i que la veritat és que la gent s'ha animat a fer.
I jo també estic contenta perquè vam comptar amb mi per aportar-hi una recepta, concretament, un Risotto de carxofes amb formatge blau. Us la deixo aquí per si encara us animeu a fer-la i a compartir-la a les xarxes socials a veure com us ha quedat ;)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario