22/4/20

[#Vacances] Esmorzars a Budapest

Els que em llegiu normalment ja sabeu que quan viatgem m'agrada ensenyar-vos el que esmorzem, sobretot si estem en un país europeu i no hem agafat el buffet de l'esmorzar.


A Budapest, com en moltes altres ciutats europees, és fàcil començar el dia amb alguna peça de brioxeria acabada de fer i molt econòmica, ja que el supermercat obre ben d'hora i la gent d'allà acostuma a agafar una peça de la secció de fleca i un cafè per emportar de la màquina de camí a la feina.Nosaltres fèiem el mateix però en direcció al que havíem de visitar aquell dia.


A les estanteries del supermercat podies trobar des de croissants farcits d'una xocolata estranya, no com la nostra, fins a dònuts i altres peces de mida considerable banyades amb xocolata.


Nosaltres ens vam decantar per tastar els clàssics dònuts, que cada dia s'esgotaven i també algun croissant.


Donuts coberts de xocolata amb llet i de xocolata rosa és el que volava abans, només en trobaves si eres ben matiner!


Hi havia la opció de fer alguna pasta salada, normalment amb pasta de full i formatge per fora o farcides de pernil dolç i formatge i fins i tot amb frankfurt.


I també sucs envasats per acompanyar.


Els preus eren súper econòmics i era pràctic a l'hora d'anar d'hora als llocs per no trobar cues i poder començar a visitar la ciutat quan abans.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario