20/2/20

[#rac1] @rac1 Tot és possible amb el meu llibre

Ja sabeu que aquest passat novembre vaig publicar el meu tercer llibre "Dieta: què faig malament", d'Editorial Cossetània i com a tal vaig donant-lo a conèixer a poc a poc.Doncs em van escriure de Rac 1, del programa "Tot és possible" perquè em volien fer una entrevista. Em va semblar molt bona idea ja que aquest programa l'escolta moltíssima gent i a més com que eren dies de Nadal i vaig poder anar, així de pas veia l'emissora.


Així que una vegada vam haver dinat, on ja teníem taula reservada a l'Eggs by Paco Pèrez, vam anar xino xano cap als estudis.


L'entrevista va estar bé, em vaig sentir còmode parlant del meu llibre i tenir la oportunitat de que la gent el descobreixi.


Us deixo el podcast per si voleu escoltar l'entrevista sencera, que no dura pas gaire ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario