3/2/20

[#Vi] Tenuta Langasco - Moscato d'Asti

Últimament l'apartat de vins està una mica desendreçat, els posts pendents d'escriure s'acumulen i com diu aquell, any nou, vi nou! (o potser era vida nova?)

Aquest cop no us portem res de la nostra terra, sinó d'un país veí nostre, mediterrani, com és Itàlia, on també disposen de molta vinya i per tant, de molt bons vins.Nom: Moscato D'Asti
Celler: Tenuta Langasco Azienda Vitivinicola
Localització: Asti, Alba, Itàlia
Pertany a la D.O. Moscato D'Asti
Varietats de raïm: 100% moscatell.
Grau: 5%

Es tracta del Moscato D'Asti, del celler Tenuta Langasco d'una població al nord d'Itàlia anomenada Alba i situada entre Torí i Gènova.

La veritat és que no he trobat massa informació d'aquest celler italià, i és que el vi va ser un regal que ens van fer uns amics, i per tant, no tinc massa informació per explicar.Característiques:

Tal i com vaig dir a l'últim post, he eliminat la "fitxa" on comentava les característiques físiques de color, gust, cos, etc...
Us comento que és molt similar d'aspecte, color i cos a un cava, però com com a escumós, i a temperatura fresca, és un vi que entra molt bé i pot acompanyar perfectament bé qualsevol àpat o fins i tot, es pot prendre sol abans d'un àpat.

De gust dolç, fi i suau, molt probablement us agradarà i el trobareu bastant suau i agradable.Nosaltres en aquest cas, el vam prendre per sopar, i la veritat és que va acompanyar perfectament.
En resum, un bon vi escumós italià, que de ben segur us farà passar una bona estona.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario