20/1/20

[#Restaurant] @LEGGSBCN

Aquestes vacances de Nadal les hem aprofitat, com sempre acostumem a fer, a tastar alguns restaurants que un dia de feina normal no podem.


I més aquest restaurant que és de Barcelona, però com que precisament em varen trucar de Rac 1 per fer-me una entrevista sobre el meu llibre: "Dieta què faig malament" al programa "Tot és possible" doncs vam aprofitar per dinar-hi.

Com que era un dijous, vam fer el seu menú de migdia que per 22 euros tens tres primers, tres segons i tres postres i cafè, amb pa i beguda inclosa.



No està gens malament ja que es tracta d'un projecte gastronòmic d'en Paco Pérez, un xef que acumula 5 estrelles Michelin entre tots els seus restaurants.


L'Eggs es troba al Passeig de Gràcia, un bon lloc i cèntric de Barcelona.

L'espai té una decoració sofisticada amb mobles restaurats i vintage i molts motius relacionats amb la gallina i l'ou, tal com indica el nom del restaurant. La sala és gran i àmplia i el lloc és acollidor.


La carta també disposa de molts plats fets amb ou i al menú de migdia el protagonista també és l'ou, sobretot en el primers plats.

El dia que hi vam anar nosaltres hi havia aquest menú:



I vam optar per demanar el mateix, així que no veure-ho variabilitat. De primer vam optar per:

Patates emmascarades amb ou i papada ibèrica.


Un plat ben presentat, amb la patata molt fina i l'ou al centre, cuit al punt. Per mi m'hi faltava la cansalada ibèrica que gairebé no s'hi notava.


Arròs melós de verdures de temporada.


Molt fi i amb la cocció al punt de l'arròs, cremós.


Les verdures crudites hi donaven un toc original i bo.


Les postres d'aquell dia enlloc de pastís eren petit furs, això no em va agradar tan perquè m'esperava un tros de pastís casolà i bo i en canvi no em va acabar de fer el pes cap peça.


Hi havia pastís Massini, que és el que més em va agradar, els altres els vaig trobar molt dolços i dos d'ells  amb masses fruits vermells.


La Lionesa era amb crema de llimona i el tiramisú acabat amb canyella, cosa que tampoc em va convèncer.


El cafè ben servit i bo, ve amb un ou de xocolata amb praliné a dins que és molt bo.


En conclusió vaig menjar bé, però m'esperava més. Segurament depèn del menú de migdia menges millor o pitjor, ja que com que va variant. Potser aquest dia no vam encertar del tot bé el menú, hi haurem de tornar un altra dia a veure què tal...


No obstant la relació-qualitat preu em va semblar correcte i el servei també, així que ja us dic, a la propera a veure si puc saber el menú abans!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario