16/12/19

La Galeta Artesana

Avui us parlaré d'un descobriment que vaig a fer a Girona, un d'aquells tresors que amaguen els carrers d'aquesta ciutat preciosa, La Galeta Artesana.


Hi són des de l'any 2017, però fins fa poquet encara no en sabia d'ells.



Es tracta d'una botiga i espai de degustació que trobes just al girar cantonada cap al Bisbe Lorenzana i on només d'entrar la flaire de galetes ja t'embriaga.


I és que no és d'estranyar perquè precisament tenen l'obrador in situ, és a dir que van fent galetes i les van servint o empaquetant segons convingui.


Jo vaig tenir la oportunitat de fer-hi una visita després de dinar i cal dir que el local és molt acollidor, pots prendre un cafè i llet o un te tot degustant algunes de les seves especialitats.


M'explicava en Jordi, que juntament amb l'Eulàlia s'encarreguen d'aquest projecte, que just el vaig enxampar fent unes galetes de xocolata que són precisament aquestes de la foto;


Per l'elaboració fan servir productes de primera per a l'elaboració de les seves galetes, ous frescos, mantega de qualitat, entre altres ingredients.


Fan les galetes que et faria a teva avia o mare a casa, igual d'artesanes però amb l'avantatge d'oferir-te una gran varietat de gustosa triar entre dolces, integrals o salades.


De galetes en tenen un gran ventall, tan dolces com salades. Les galetes salades són boníssimes, sobretot per posar d'aperitiu o amb un vermut i si tenim convidats quedarem molt bé i ells ben contents.


La varietat de salades és: 4 formatges, olives i nous, sobrassada i parmesà i tomàquet, les meves preferides.














També en fan d'integrals; civada i panses, coco i civada, digestives, xocolata, coco i civada i xocolata i nous.


Quan a dolces n'elaboren encara més; ametllats, brownie amb taronja, brownie i xocolata blanca, cookies de dues xocolates, crumble, espècies, gingebre i caramel, mascarpone amb cacau i palets bretons de cacau.


Totes són molt bones, la veritat, però com sempre n'hi ha que t'agraden per sobre de les altres, a mi les de vainilla m'han encantat :)


En Jordi em comentava que el disseny també se l'han fet ells, fins i tot, les lletres d'una de les seves galetes que justament està fet amb impressió 3D, aquí us deixo la foto.


La veritat és que el packaging de les caixes és molt maco, molt encertat.


Per Festes és una excel·lent idea regalar aquesta caixa, ja que és maca per fora i deliciosa per dins ;)


Només veure la caixa per fora ja convida a obrir-la i si quan ho fas trobes aquestes galetes, que son una delícia, quedes molt satisfet.


A mi la caixa de les galetes m'ha encantat, perquè es tracta d'un assortit per tastar-ne varies de diferents,  i així tastes una mica de cada i saps quines t'agraden més.


Es nota que darrera cada galeta hi ha molt més que una galeta, hi ha una il·lusió i una dedicació.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario