20/12/19

[#Recepta] @Qpizzafresh Pizza de tonyina i ceba fregida

A casa ens encanta la pizza i normalment ens fem la massa nosaltres, però si que és veritat que a vegades no disposes de prou temps i acabes tirant de masses preparades, com hem fet aquest cop.

En aquesta ocasió hem agafat una base de pizza de Quality fresh, que són uns especialistes en masses de pizzes artesanes i les estiren a mà!



Així que hem fet una pizza ràpida i boníssima, aquí teniu la recepta!


Pizza de tonyina i ceba fregida

Ingredients:
  • base de pizza de Quality Fresh 
  • tomàquet natural
  • 1 llauna de tonyina
  • ceba fregida (teníem un pot de ceba fregida de qualitat)
  • formatge
  • sal i pebre
Elaboració:

Fa un temps, vam comprar una caixa de tomàquets i els vam tallar, coure i guardar al buit en pots de vidre per ocasions com aquesta.


Per tant, aquest cop hem agafat un d'aquests pots que ja teníem preparats, el posem a coure molt poquet i el corregim de sal i pebre.


Un cop ho tenim al punt, ho posem a sobre la base


i anem disposant els altres ingredients, primer el formatge, després la ceba i finalment la tonyina.


Ho posem en aquest ordre per tal que el color daurat de la ceba llueixi i es vegi també la tonyina i no quedi tot tapat sota la capa de formatge.



Consells de degustació:

És una pizza que es pot fer de moltes maneres, amb ceba crua tallada a rodelles ben fines, si no disposem de la ceba fregida o si no tenim temps de fer-la, ja que requereix força feina perquè quedi tan reduïda. Tot i que us aconsello que hi dediqueu una estona, ja que el resultat val la pena, la combinació de la tonyina amb la ceba és brutal :)



Valor nutricional:

La pizza pot ser sana si es fa de verdures i mozzarella light o pernil dolç i algun formatge lleuger. No és el cas de la pizza d'avui, ja que la ceba conté molt d'oli, que encara que és saludable ja que es tracta d'oli d'oliva verge extra, no deixa que augmenta el seu valor calòric. Si això li sumem la tonyina i el formatge es disparen les calories, per això és recomanable fer-la de tant en tant i no menjar-la sencera, sinó acompanyada d'una amanida per tal que l'àpat ens quedi més equilibrat.


Maridatge:

Amb una pizza una cervesa lleugera fresca queda molt bé, també un vi blanc jove.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario