31/12/19

[#Recepta] Còctel Mimosa

Ara que tenim cap d'any a tocar, i aprofitant que estem en plena temporada de les taronges, us proposo un còctel: la Mimosa.
Ideal tant per fer a casa, com amb els amics o família aquests dies.


Segurament tots coneixeu aquest famós còctel que agafa el nom de la flor, però per aquells despistats com la meva parella, deixeu-me recordar-vos com es fa: a meitats iguals entre cava i suc de taronja.
 

Segons es diu, aquest còctel es va crear a Espanya, concretament en aquelles regions productores de taronja com la Comunitat Valenciana o Catalunya (concretament la província de Tarragona) i que addicionalment també tenien vins escumosos o caves.

Dit això, anem a veure la seva elaboració.

Ingredients:
  • Cava
  • Suc de taronja 

En aquest cas, hem utilitzat taronges de Família Revert, que són originaris de La Llosa de Ranes, un poblet petit prop de Xàtiva, a València.
Es tracta d'una família que es dedica a la producció de taronges des de fa més de 35 anys i que cuiden el seu producte, sense utilitzar ceres ni fer-lo passar per càmera, directament de l'agricultor a casa teva.

Elaboració:

Agafem d'entre 4 i 6 taronges, les exprimim i en buidem el suc a dins una gerra gran. D'aquí ens hauria de sortir aproximadament 3/4 de litre de suc de taronja.

Finalment, obrim l'ampolla de cava ben freda i la buidem sencera a dins la gerra amb el suc.
Ho remenem una mica i ja ho tindrem a punt per servir! :)


Així de senzill i ràpid! Amb aquest còctel, us convido a brindar pel nou any que s'apropa, perquè tingueu una molt bona sortida d'any i una encara millor entrada pel proper any 2020!!

Per cert, si voleu provar les seves taronges o en voleu preparar alguna Mimosa, aprofito per deixar-vos aquí l'enllaç de la seva pàgina on podeu obtenir un descompte d'un 10% si utilitzeu el codi promocional de VADETECA:
- https://www.naranjasrevert.com/ca/

Salut família!! ;)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario