Si viatges a Praga no et pots perdre aquesta carnisseria, es diu Nase Maso. És petita, té poques taules, quan entres un mostrador amb la carn que pots triar i et cuinen allà mateix, t'asseus i quan està llesta et criden perquè l'agafis i la portis a taula, si has aconseguit agafar un lloc!
La carn és de primera qualitat, des de les seves hamburgueses que has de provar si o si, fins a les diferents varietats de salsitxes artesanes que tenen. També si ets fan de l'steak tartar aquí és un bon lloc lloc per menjar-lo.
Nosaltres hi vam anar en dues ocasions, una per tastar un assortit de salsitxes de la casa i l'altra una de les seves especialitats: l'hamburguesa de vedella.
Una de les hamburgueses més bones que he menjat mai, en vam demanar dues de diferents;
- Dry aged, una carn ben tendra i gustosa, amb un sabor excepcional. Cuinada al punt, amb la carn encara rosadeta i servida amb cogombrets i mostassa que hi combinen bé.
- Normal, amb una carn de qualitat i cuita al punt
El preu està molt bé, uns 20 euros per dues hamburgueses, sent la de carn madurada un xic més cara i una cervesa i un refresc. És a dir que la relació qualitat-preu és excel·lent.
La cervesa te l'emplenes tu mateix, no és refill, simplement et donen un got i te la serveixes.
No la vaig tastar però segons la meva parella no era massa bona, molt forta de gust i amb excés d'escuma, ja que sortia així.
Una recomanació que us faig si hi aneu és:
1. Aneu en d'hora, si és per dinar abans de les 13h. i si és per sopar abans de les 20h., sinó trobareu un excés de gent i cap lloc on menjar.
2. Demaneu directament l'hamburguesa dry aged, per poc més val la pena
3. Fixeu-vos si aquell dia tenen algun entrepà especial, ja que cada dia solen fer quelcom, a vegades un guisat, a vegades pulled pork, mireu la carta de fora, a més està en castellà!
I res més, si hi aneu ja em direu què us ha semblat ;)
La carn és de primera qualitat, des de les seves hamburgueses que has de provar si o si, fins a les diferents varietats de salsitxes artesanes que tenen. També si ets fan de l'steak tartar aquí és un bon lloc lloc per menjar-lo.
Nosaltres hi vam anar en dues ocasions, una per tastar un assortit de salsitxes de la casa i l'altra una de les seves especialitats: l'hamburguesa de vedella.
Una de les hamburgueses més bones que he menjat mai, en vam demanar dues de diferents;
- Dry aged, una carn ben tendra i gustosa, amb un sabor excepcional. Cuinada al punt, amb la carn encara rosadeta i servida amb cogombrets i mostassa que hi combinen bé.
- Normal, amb una carn de qualitat i cuita al punt
No la vaig tastar però segons la meva parella no era massa bona, molt forta de gust i amb excés d'escuma, ja que sortia així.
Una recomanació que us faig si hi aneu és:
1. Aneu en d'hora, si és per dinar abans de les 13h. i si és per sopar abans de les 20h., sinó trobareu un excés de gent i cap lloc on menjar.
2. Demaneu directament l'hamburguesa dry aged, per poc més val la pena
3. Fixeu-vos si aquell dia tenen algun entrepà especial, ja que cada dia solen fer quelcom, a vegades un guisat, a vegades pulled pork, mireu la carta de fora, a més està en castellà!
I res més, si hi aneu ja em direu què us ha semblat ;)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario