28/12/19

[#Restaurant] Cafè dels Tints

Fa poc s'ha reobert el Cafè dels Tints, un petit local, molt acollidor i ara més ampli situat al centre de Figueres, al carrer dels Tints, girant cantonada pel C/ Peralada.


Una remodelació de local que ha fet que guanyés molt en espai i amb una decoració molt ben encertada, amb molta fusta, seguint les tendències actuals.Jo vaig tenir la oportunitat d'anar-hi a esmorzar i tastar algunes de les seves elaboracions.


En aquesta ocasió vam provar panets amb embotit variat i xips salats, de sobrassada, paté i tonyina, acabats de fer eren bons.


Jo vaig trobar boníssims els panets amb pa de cereals, que m'agraden molt.

Els entrepans són súper bons, amb pa cruixent i servits amb suc de poma natural, cosa que marca un tret diferencial d'aquesta cafeteria.


Normalment les ofertes d'esmorzar són cafè i llet, mini i suc de taronja i aquí han optat per fer-ho diferent, potenciant producte de l'Empordà, oferint suc de proximitat.


Un dia hi aniré per gaudir de l'esmorzar on per tres euros tens l'entrepà, el suc de poma i cafè amb llet, no està gens malament oi?


Quan hi vagi us ho ensenyaré a veure que us sembla, i si hi aneu abans, m'ho dieu ;)Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario