27/12/17

.@WeAreSORBOS Còctel de vermut

Últimament ens hem aficionat al vermut. Suposo que amb el temps gaudeixes de petits plaers que abans no hi veies el què.


Recordo de petita el meu pare bevent vermut els diumenges i ves per on ara ho faig jo. I és que el vermut dóna molt de joc, tan es pot prendre sol com acompanyat d'una coseta per picar o també barrejat amb altres begudes per suavitzar-lo.


D'això va el post d'avui, d'un còctel de vermut negre amb tònica. Molt fàcil de fer i boníssim!


Ingredients per a un còctel:
  • 125 ml de tònica
  • 175 ml de Vermut negre
  • palla Sorbos de gust de llimona
Elaboració:

Es barregen els dos líquids en un got i s'hi afegeix una rodella de llimona i glaçons.
Presentem el còctel amb una palles comestibles Sorbos, unes palles comestibles de diferents gustos amb les quals pots beure i després menjar-te-la.


La idea de fer aquestes palletes comestibles li va venir al barman català Víctor Sànchez mentre treballava fent combinats. Va observar que aquí no hi havia res igual al mercat i va decidir tirar-ho endavant.


El gran potencial que tenen és que són biodegradables, una vegada usades te les menges. A més aporten una sensació diferent, molt més bona i aromàtica en boca, de maduixa, gingebre, llimona, poma, xocolata,llima, que el gust d'una palla de plàstic. I per si no fos poc et personalitzen el producte.

A nosaltres ens ha convençut totalment :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

3 comentarios:

  1. Hay una cosa que no entiendo si el vermut es blanco y la tónica es transparente como sale la foto de color oscuro????????? no será que la receta es con vermut negre?

    ResponderEliminar
  2. Hola Miguel,
    Pues toda la razón! Finalmente hice el post con un vermut negro, aunque inicialmente lo quería hacer con blanco. Pues nada, corregido el fallo y gracias por tu comentario!
    Un saludo!

    ResponderEliminar