22/9/17

Fem un Rebujito?

Ara a l'estiu és el millor moment per a fer combinats refrescants que ens facin passar la calor i la set.


Nosaltres teniem per casa un vi Manzanilla fet amb la varietat de raïm Palomino fino i amb una graduació de 15º, així que vam decidir rebaixar-lo amb una graciosa de llimona de Gaseosas El Tigre obtenint un Rebujito.




Aquí us mostro la proporció i el resultat final:


Només s'ha de barrejar bé i servir ben fred.


Si teniu una gerra podeu posar-hi aquests glaçons de plàstic per tal que no aigualeixin la preparació.


Es pot fer servir com a aperitiu i acompanyar-ho amb alguna cosa per picar, en el nostre cas vam fer uns naxos els quals teniu la recepta aquí.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Mira...acabo de descobrir què és un "rebujito"! No l'he tastat mai! Hauré de posar remei!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponderEliminar