6/2/17

.@Choco_Torras Visita a la seva fàbrica

A la carretera entre Girona i Banyoles, concretament a Cornellà de Terri, trobem la fàbrica de Xocolates Torras.


Fundada l'any 1890, és una de les xocolateres més antigues del país. Hi fan moltes visites guiades, sobretot per escoles, i així pots observar com fabriquen les seves xocolates.




Com a recepció tens un vídeo explicatiu més adreçat a nens on s'explica l'elaboració de la xocolata, des que agafen el cacau fins a l'obtenció de les magnífiques tauletes de xocolata. Precisament després de l'explicació del procés d'aquestes rajoles te'n donen una per tastar :)

Una vegada xocolatina en mà, ens dirigim a la planta superior on a través d'uns vidres pots veure la com treballen a la fàbrica.


I finalment veus com l'elaboren i l'envasen. Concretament aquell dia embolicaven amb el seu corresponent paper la xocolata blanca amb pipes i flor de sal, que ha de ser ben bona, tinc pendent provar-la.


Cal dir que cada vegada trobem més xocolates variades, com la fondant, la negra de Ghana, entre altres.


També trobem les més comunes amb llet i avellanes o ametlles, que potser són les més consumides, a part de la xocolata a la tassa i les seves cobertures.


Xocolates Torras va ser pionera a comercialitzar una gamma de cacau sense sucre, i la pots comprar en forma de rajoles, per fer a la tassa o per a cobertures. Ideals per a diabètics.


Abans de marxar pots anar a la seva botiga on tenen tot el gran assortit de xocolates, amb llet, blanca, negre, amb fruits vermells, amb stevia, entre altres.


Si hi aneu segur que us deixeu temptar amb alguna coseta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario