1/2/17

El Cafè del Poste

L'últim dia de les nostres vacances nadalenques el vam aprofitar bé. Teniem encarregada una visita a la fàbrica de Xocolates Torras de Banyoles, que us ensenyaré en un altre post.

Primer però vam fer una parada al Cafè del Poste, una cafeteria prop de la fàbrica, situada just al costat de la gasolinera, a la crta, que va direcció Banyoles venint de Girona.



Es tracta d'una cafeteria amb molta història, ja que data del 1962 , quan es va obrir per tal de donar beguda a la gent que en aquell moment construïa la benzinera. Així doncs aquest llegendari bar s'ha mantingut fins avui dia, on la tercera generació en regenta el local, oferint productes ecològics, km zero.

Han estat certificats amb el "Punt Expresso", que garantitza un segell de qualitat en la preparació d'un cafè expresso perfecte. Nosaltres això ho vam poder constatar ja que vam demanar un capuccino amb nata, que ens van servir molt ben presentat i amb un cafè boníssim, amb un aroma i gust molt potent i bo.


Per menjar com que no hi havia croissants de xocolata ens van oferir un croissant farcit de nutella i calent, impossible negar-s'hi!


Un esmorzar deliciós en un lloc acollidor, amb premsa i revistes per a passar l'estona i amb les taules grans i suficientment separades per a tenir el teu espai personal.


En definitiva un lloc de pas ideal per fer-hi un mos al matí o també al migdia, ja que fan des de vermuts, sucs naturals i algunes cosetes per picar fins a plats combinats, postres i fins i tot cocktails.

No hay comentarios:

Publicar un comentario