3/2/17

Miniatures de croisants, palmeres i caracoles

Qua fem preparacions amb pasta fullada sovint ens sobren alguns trossets que tenen molts números d'anar a la brossa. Avui dia, com dic al llibre de "Cuina i Reaprofita" no s'ha de llençar res i a la cuina es pot aprofitar tot. Els grans cuiners ho fan, com no ho farem nosaltres?


Així doncs, tal com us deia amb aquests bocinets podem fer-ne miniatures de croissants, palmeres petites o caracoles. També es poden fer formes geomètriques com estrelles per a decorar algun pastís o preparació amb pasta de full.

Nosaltres en aquesta ocasió hem fet croissantets, estirant la massa i fent-ne triangles, per després enrotllat-los sobre sí mateixos, ensucrar-los i enfornar-los. El mateix hem fet amb les palmeres petites, enrotllant cada massa, dreta i esquerra fins que es toquin i quedin al mig i amb els trossos més petits caracoles, ja que és més difícil fer-ne peces amb cara i ulls.


Us deixo el resultat, unes miniatures que molt bé poden servir per acompanyar el cafè, com uns petit fours, que tan ens agraden a tots.

1 comentario:

  1. I tant! No s'ha de llençar res! Ho hem d'aprofitar tot!
    Petonets i...bon cap de setmana!
    Olga

    ResponderEliminar