Una recepta molt senzilla, boníssima i ràpida de fer que ens pot solucionar un àpat un d'aquells dies que estiguem més mandrosos i no sapiguem què fer-nos per dinar ;)
Ingredients per a dues persones:
- 250 grs espaguetis
- salsa de tomàquet
- 2 cebes mitjanes de Figueres
- 1 raig de llet
- 2 ous
- mozzarella
- oli d'oliva
- sal i pebre
Preparació:
En primer lloc, posarem l'aigua al foc per bullir-hi els espagueti. Quan aquesta bulli, hi tirem la pasta i la deixem uns 10 minuts, suficients perquè ens quedin "al dente".
Paral·lelament, posem la paella al foc amb oli d'oliva per començar a preparar el nostre sofregit. Primer de tot afegim la ceba ben picada, ho salpebrem al nostre gust i l'anem remenant fins que estigui ben daurada.
A continuació hi afegim la salsa de tomàquet. En aquest cas nosaltres teníem un pot de salsa de tomàquet Combino que havíem comprat la setmana temàtica d'Itàlia al Lidl tot i que normalment hauríem agafat uns 4 tomàquets tallats ben petits o picats.
Jo personalment, no solo afegir sucre a la barreja però sí que m'agrada afegir un raig de llet per amorosir la mescla. Això ho deixo a gust del consumidor. ;)
Ja per acabar, hi aboquem la mozzarella tallada a tires fines perquè es desfaci i quedi ben integrada amb la nostra salsa de tomàquet.
Preparar els ous "poché", tot i tenir un nom tant empallegós, no ens serà gens difícil.
Posem aigua a bullir en un pot i de mentre, n'hi haurà prou amb que agafem un tros de paper de film de cuina i el col·loquem dins una tassa de manera que el plàstic arribi al fons però surti per les vores també, formant una mena de saquet.
Llavors trenquem l'ou i el tirem dins la tassa, afegint-hi un polsim de sal i pebre. Finalment ja només falta que tanquem la bossa de plàstic fent-hi un nus.
A continuació els tirem dins l'aigua bullint durant 3 minuts per treure'ls quan veiem que la clara ha quedat blanca i ha agafat certa consistència. D'aquesta manera ens haurà quedat pres per fora i haurem mantingut el rovell cruent per dins.
Finalment, ja podem servir en plat. En primer lloc posem els espagueti a la base. Després els cobrim amb la nostra salsa de tomàquet i per acabar, posem al cim de la muntanya, el nostre ou "poché".
Buenísimos!!!!Y un plato rápido de preparar, lo del huevo es genial, lo tengo que hacer.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse