25/1/16

Taronges @LaArroba al tajín

Des de taronges "La Arroba" m'han enviat una caixa de taronges i mandarines perquè les gaudeixi durant aquests àpats d'hivern. Dic gaudeixi perquè, cada vegada que pelo la taronja i sento aquella olor, noto el seu gust dolç i lo sucosa que està, se'm fa la boca aigua.


Taronges "La Arroba" són una empresa familiar valenciana amb una llarga trajectòria d'experiència en el cultiu d'aquests fruits a la qual se li suma una nova generació molt ben formada de joves agrònoms.

Cultiven de manera ecològica taronges, cultivades al Parc Natural de Turia, i mandarines.


Són bones soles com a postres i també permeten fer-ne diverses receptes sanes, com per exemple la que us vull presentar avui. Nosaltres les hem amanit amb tajín, una mescla d'espècies formada per xile mòlt, suc de llimona deshidratat i sal. El que hi aporten és un gust més potent a la taronja i amb un toc picant.


Senzillament s'ha de pelar la taronja i tallar-la a rodelles a punt per espolssar-hi el tajín a gust de consumidor.

Nota curiosa: els mexicans, des de l'època pre-colombina que tenen per costum consumir xile amb les fruites i les verdures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario