7/1/16

[#Pasta] Espaguetis amb tomata i ou poché


Una recepta molt senzilla, boníssima i ràpida de fer que ens pot solucionar un àpat un d'aquells dies que estiguem més mandrosos i no sapiguem què fer-nos per dinar ;)

Ingredients per a dues persones:
- 250 grs espaguetis
- salsa de tomàquet
- 2 cebes mitjanes de Figueres
- 1 raig de llet
- 2 ous
- mozzarella
- oli d'oliva
- sal i pebre


Preparació:

En primer lloc, posarem l'aigua al foc per bullir-hi els espagueti. Quan aquesta bulli, hi tirem la pasta i la deixem uns 10 minuts, suficients perquè ens quedin "al dente".

Paral·lelament, posem la paella al foc amb oli d'oliva per començar a preparar el nostre sofregit. Primer de tot afegim la ceba ben picada, ho salpebrem al nostre gust i l'anem remenant fins que estigui ben daurada.


A continuació hi afegim la salsa de tomàquet. En aquest cas nosaltres teníem un pot de salsa de tomàquet Combino que havíem comprat la setmana temàtica d'Itàlia al Lidl tot i que normalment hauríem agafat uns 4 tomàquets tallats ben petits o picats.


Jo personalment, no solo afegir sucre a la barreja però sí que m'agrada afegir un raig de llet per amorosir la mescla. Això ho deixo a gust del consumidor. ;)
Ja per acabar, hi aboquem la mozzarella tallada a tires fines perquè es desfaci i quedi ben integrada amb la nostra salsa de tomàquet.



Preparar els ous "poché", tot i tenir un nom tant empallegós, no ens serà gens difícil.
Posem aigua a bullir en un pot i de mentre, n'hi haurà prou amb que agafem un tros de paper de film de cuina i el col·loquem dins una tassa de manera que el plàstic arribi al fons però surti per les vores també, formant una mena de saquet.


Llavors trenquem l'ou i el tirem dins la tassa, afegint-hi un polsim de sal i pebre. Finalment ja només falta que tanquem la bossa de plàstic fent-hi un nus.


A continuació els tirem dins l'aigua bullint durant 3 minuts per treure'ls quan veiem que la clara ha quedat blanca i ha agafat certa consistència. D'aquesta manera ens haurà quedat pres per fora i haurem mantingut el rovell cruent per dins.


Finalment, ja podem servir en plat. En primer lloc posem els espagueti a la base. Després els cobrim amb la nostra salsa de tomàquet i per acabar, posem al cim de la muntanya, el nostre ou "poché".

1 comentario:

  1. Buenísimos!!!!Y un plato rápido de preparar, lo del huevo es genial, lo tengo que hacer.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar