13/1/16

Entrepà planxat de gall d'indi i mozzarella amb cogombrets i mostassa dolça

Ara estan de moda els entrepans planxats, o almenys a m'ho sembla a mi ja que a molts bars i/o foodtrucks és habitual veure'n a la carta.


Nosaltres hem imitat precisament un entrepà que varem menjar aquest passat estiu però amb el nostre toc personal. Anem a veure com es fa!

Ingredients per a 2 entrepans planxats:

  • 4 llesques de pa rodó
  • 4 talls de gall d'indi a la planxa ben salpebrat
  • mozzarella
  • mostassa dolça
  • cogombrets en vinagre
  • mantega o margarina

Elaboració:

Primer de tot fem el gall d'indi a la planxa ben salpebrat.


El marquem volta i volta.


Disposem el gall d'indi sobre el pa i hi afegim la mozarella tallada a rodelles, els cogombrets també tallats i la mostassa dolça al nostre gust.


Tanquem el sandwich i l'untem amb la mantega per tal que agafi color i aquell gust i cruixit caracteristic de la mantega torrada.


Posem l'entrepà a l'aparell per planxar-lo i el deixem fins que el formatge estigui ben fos i el sandwich estigui dauradet.


Queda un entrepà bonissim i els cogombrets li donen un punt molt saborós, al igual que la mostassa. Proveu-ho a casa i sinó us acaba de fer el pes, canvieu alguns ingredients, tot s'hi val!


No hay comentarios:

Publicar un comentario