Ara estan de moda els entrepans planxats, o almenys a m'ho sembla a mi ja que a molts bars i/o foodtrucks és habitual veure'n a la carta.
Nosaltres hem imitat precisament un entrepà que varem menjar aquest passat estiu però amb el nostre toc personal. Anem a veure com es fa!
Ingredients per a 2 entrepans planxats:
Elaboració:
Primer de tot fem el gall d'indi a la planxa ben salpebrat.
El marquem volta i volta.
Disposem el gall d'indi sobre el pa i hi afegim la mozarella tallada a rodelles, els cogombrets també tallats i la mostassa dolça al nostre gust.
Tanquem el sandwich i l'untem amb la mantega per tal que agafi color i aquell gust i cruixit caracteristic de la mantega torrada.
Posem l'entrepà a l'aparell per planxar-lo i el deixem fins que el formatge estigui ben fos i el sandwich estigui dauradet.
Queda un entrepà bonissim i els cogombrets li donen un punt molt saborós, al igual que la mostassa. Proveu-ho a casa i sinó us acaba de fer el pes, canvieu alguns ingredients, tot s'hi val!
Nosaltres hem imitat precisament un entrepà que varem menjar aquest passat estiu però amb el nostre toc personal. Anem a veure com es fa!
Ingredients per a 2 entrepans planxats:
- 4 llesques de pa rodó
- 4 talls de gall d'indi a la planxa ben salpebrat
- mozzarella
- mostassa dolça
- cogombrets en vinagre
- mantega o margarina
Elaboració:
Primer de tot fem el gall d'indi a la planxa ben salpebrat.
El marquem volta i volta.
Disposem el gall d'indi sobre el pa i hi afegim la mozarella tallada a rodelles, els cogombrets també tallats i la mostassa dolça al nostre gust.
Tanquem el sandwich i l'untem amb la mantega per tal que agafi color i aquell gust i cruixit caracteristic de la mantega torrada.
Posem l'entrepà a l'aparell per planxar-lo i el deixem fins que el formatge estigui ben fos i el sandwich estigui dauradet.
Queda un entrepà bonissim i els cogombrets li donen un punt molt saborós, al igual que la mostassa. Proveu-ho a casa i sinó us acaba de fer el pes, canvieu alguns ingredients, tot s'hi val!
No hay comentarios:
Publicar un comentario