29/1/16

Wraps amb pollastre, ceba, formatge i mole

Ens agrada el menjar mexicà i tot sovint ens en preparem. Aquesta vegada hem fet uns wraps farcits de pollastre, ceba, formatge i salsa de mole. El mole és una salsa elaborada amb espècies, xile i xocolata, el més conegut és el mole poblano.
Nosaltres hem fet servir un pot de mole comprat, però si us atreviu el podeu fer vosaltres!


Ingredients per a 2 persones:

  • 2 wraps
  • 1 pit de pollastre 
  • 1 ceba de Figueres gran
  • mig pot de salsa mole
  • formatge cremós
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Primer de tot pelem la ceba i la trossegem ben petita per a sofregir-la amb oli d'oliva verge extra.


Paral.lelament en una altra paella fem el pollastre a la planxa ben salpebrat.


Una vegada la ceba fregida hi tirem el pollastre prèviament tallat a tires primes i hi afegim la salsa de mole.


Barregem tot per tal que els sabors s'impregnin bé i farcim els wraps amb la mescla.


Enrotllem els wraps amb la mescla i talls de formatge cremós perquè es desfaci bé. Servim i gaudim!


Consells de degustació:

La salsa mole que hi posem anirà a gust de consumidor, si t'agraden els sabors més forts n'hi pots posar tot el pot. Recordem que té un gust especial, amb el toc d'espècia molt marcat.


Bon profit!


1 comentario:

  1. Que ricos :) me los llevaba para cenar esta noche!!! Un beso y buen fin de semana.

    recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar