1/4/15

Vinagreta de fruits secs

Ara si que es comença a notar la primavera. Fa més sol i les temperatures conviden a sortir a passejar i fer activitats a l'aire lliure.
A la cuina també ens venen més de gust altres plats com les amanides. Sovint des d'ara i fins a finals d'estiu en mengem més i jo dic, menjar amanida és bo i és sa però perquè sempre les amanim amb oli i vinagre?

Atrevimn-nos a fer diferents amaniments. Amb mostassa, amb mel, amb vinagres aromatitzats, entre altres, d'opcions n'hi ha moltes. Jo avui us proposo una vinagreta de fruits secs.


Ingredients per a la vinagreta:

- 3 cullerades soperes d'un bon oli d'oliva verge extra
- 1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
- un polsim de sal
- un polsim de pebre negre
- barreja de fruits secs *


* Aquesta barreja es compon de: festucs, pipes de carbassa, baies de goji, llavors de chia, sèsam blanc i negre, nous, pipes de girassol i llavors de chia.
Com veieu és una barreja amb una base de fruits secs sense torrar que ens aporten moltissimes propietats a l'amanida.


Elaboració:

Posem tots els fruits secs en un bol juntament amb l'oli, el vinagre, la sal, el pebre i ho remenem tot.
Disposem la vinagreta a l'amanida que quedi ben repartida.


En aquesta amanida de base hi hem posat enciam del llarg, tomàquet Cor de Bou i pastanaga de la pagesa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario