13/4/15

Cafè Astoria

El cafè Astoria, conegut així pels figuerencs, és d'aquells locals de restauració que fa temps que hi són però que han passat per varies mans i al final ja no saps si ara es menja bé o no i encara menys qui són els amos.

I tot i haver estat reformat, gran part de l'interior de la barra encara es manté intacte. En aquesta barra Dalí hi passava moltes sobretaules i encara avui dia es conserven fotos on hi aparèix assegut a les seves taules, ja que era el cafè preferit d'en Dalí.

De fet la gent que som de Figueres sabem que aquests tipus de terrasses són més per guiris, per tant no hi pots comptar menjar-hi massa bé, tot i que fan uns calamars a la romana prou bons.


I és que els dies asolellats asseure't en una terrasseta i fer un vermut amb una bona tapa no té preu. Amb vistes a la Rambla, el lloc més cèntric de la cuitat i on la gent surt a passejar, et veus la teva beguda fresqueta acompanyada d'una calamars, tot prenguent el sol. Un plaer més a la vida :)


La tapa de calamars que vam demanar, al final va ser un plat, ja que segons la camarera ens sortia més econòmic. Hi havía 12 calamars i el preu era de 8'95 euros. No està malament per ser el lloc on és. A més l'arrebossat dels calamars era ben fet i no oleiós i  aquella hora del dia es posen de bé!

1 comentario: