15/4/15

Les primeres accions de Girona, Territori d'Estrelles

Girona, Territori d’Estrelles ha volgut presentar‐se i donar‐se a conèixer a Girona, capital del territori que representen, com a primer pas del nou recorregut que inicien. 

El proper divendres 17 d’abril el col∙lectiu es presentarà a Barcelona, en el marc de la celebració de la fira B>TRAVEL, on es donaran a conèixer al gran públic. 

A l’espai del B>TRAVEL s’oferirà al públic visitant, degustacions d’alguns dels plats més característics dels cuiners del col∙lectiu, per tal d’apropar al gran públic algunes de les seves creacions. 

El col∙lectiu presenta com a primera acció conjunta, el Passaport  Girona,  Territori d’Estrelles, un element que recull els 13 restaurants distingits amb estrella Michelin, amb format de passaport, per així emfatitzar el concepte d’entrada a un territori i la idea de creació de rutes gastronòmiques.

L’objectiu del passaport és principalment apropar al gran públic als restaurants amb estrella Michelin, incentivar al client a visitar‐los i a configurar la seva ruta gastronòmica enllaçant un amb l’altre. 

Aquest passaport premiarà als usuaris que més estrelles vagin acumulant, oferint‐los activitats exclusives i activitats Premium per formar part d’aquesta comunitat. 

El passaport serà actiu els propers mesos, pels voltants del mes de juny, i també es traduirà amb un suport tecnològic mitjançant la creació d’una App específica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario