10/4/15

Arrós amb bacallà i ou dur

Per Setmana Santa és molt típic menjar algun plat amb bacallà. Normalment es fa coincidir amb el divendres Sant, dia en el qual no es pot menjar carn. A casa meva és tradició durant alguns d'aquests festious menjar arrós amb bacallà i ou dur. Un plat que ens agrada i que no és complicat de fer.


Ingredients per a 4 persones:

  • 8 grapats d'arrós
  • 400 g. de tomàquet natural
  • 500 g. de bacallà esqueixat
  • all i julivert
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 raig de vi blanc
  • 4 ous
  • sal i pebre


Elaboració:

Començem fel el sofregit posant la ceba a la cassola amb una generosa quantitat d'oli d'oliva.
Una vegada tinguem la ceba rossa, hi afegim la picada d'all i julivert i el tomàquet fins que es redueixi. Salpebrem i incorporem el bacallà tallat a trossets i un raig de vi blanc.
El coem una mica i hi evoquem l'arros, el cobrim amb aigua perquè es cogui durant un quart d'hora aproximadament.
Si veiem que s'evapora l'aigua n'hi podem afegir. L'arrós ha de quedar grenyal que és com és més bo.
Paral.lelament bullim els 4 ous. Una vegada els tenim durs els pelem i els partim per la meitat per barregar al plat d'arrós amb bacallà.
Aquests es poden menjar barrejats amb l'arrós o per separat, tot i que junt queda millor.

I quan acabes de menjar aquest plat tens aquella satisfacció d'haver dinat bé, les proves són que deixem el plat ben net. Tot i així l'hem de rentar per a la propera però si Lagarto en ho posa tan fàcil quedem encantats!

Lagarto és una empresa de confiança, porta 100 anys a les nostres llars ajudant-nos a cuidar tant de la vaixella com de la roba delicada. Perquè als que ens agrada menjar a vegades posem en perill la nostra brusa o jersei, sobretot quan suquem pa a algun plat i ens hi va un xic de salsa. Sort de l'experiència de Lagarto i de la seva gama de productes d'alta qualitat als quals tots hi dipositem una confiança que sen's retorna quan veus la netedat que deixa tant als plats com a la vestimenta.

Jo gràcies al generós lot que em van enviar podré tenir la cura que necessiten els meus plats :)


I que me'n dieu de la pastilla de sabó Lagarto que tots hem vist a casa de les nostres avies? Fins i tot la olor que fa et trasnporta a records llunyans...

No hay comentarios:

Publicar un comentario