27/2/14

L'esmorzar d'Insta LLober

Diumenge passat vam anar a fer un instagram a les Planes d'Hostoles, organitzat per un instagramer i la seva Masia El LLober. amb ajuda d'altres instragramers que van col-laborar va servir per donar a conèixer la casa rural i el seu entorn.

A les 9'30 ja estàvem plantats a la plaça del poble per fer les acreditacions i agafar el trenet Tricu-tricu que ens portaria a la masia. Un bon esmorzar ens esperava al mas, acompanyat de bones vistes i un entorn magnífic.


L'esmorzar consistia en entrepans d'un pa cruixent i bo amb formatge, llonganissa, salami o llom embotit.
També hi havía coques artesanes elaborades amb els ous de les seves gallines, tot un luxe avui dia.
Coques variades: de poma, amb sucre glass, de xocolata i una amb nous que era una delícia dels deus. Esponjosa i amb les nous i el sucre al cim.

Mireu el color groguenc de la coca que li confereix els ous de gallina

Per beure sucs de taronja i cafè amb llet. També disposaven de cistells amb fruits secs: nous i avellanes, que feien goig de beure.

Alguns instagramers esmorzant

Després vam poder visistar les habitacions de la casa, molt maques i bufones. Tot cuidat al mínim detall, et fan sentir a gust.

Així després ja vam començar a fer ruta cap a les gorgues del voltant. Un paisatge preciós, perfecte per desconectar de l'estres de la ciutat i gaudir de la natura.

1 comentario:

  1. Quina jornada instagramer més xula, Lídia! Aquesta coca fa una pinta fantàstica, sí!

    ResponderEliminar