27/2/14

Nou col-laborador al blog: Mas de la Caçadora

Tinc el plaer d'anunciar-vos un nou col-laborador de vins, els de Mas de la Caçadora.

Mas de la Caçadora va ser fundada a finals de l’any 2003 per un grup de socis amants del vi, de l’entorn i carácter d’una comarca com la del Priorat. La majoria d'ells tenen una llarga experiencia en el sector del vi, així com una tradició familiar vitícola.

Situat al poble de Els Guiamets i enmarcat en la D.O. Montsant, el celler té una capacitat de 280 Hl, i s’hi elaboren un blanc i un negre jove, un blanc fermentat en barrica i un negre de guarda.


Tota la producció que elaboren a Mas de la Caçadora prové de les seves vinyes, conjugant la cura de vinyes velles en vas, amb modernes plantacions emparrades, en totes elles apliquen criteris de no utilització de productes de síntesi química, i aposten per tractaments i tècniques
de conreu de tipus ecològic, buscant el màxim equilibri entre les plantacions i l’entorn.

Conreen i vinifiquen un total de 7 varietats repartides en 8,5 hectàrees: Garnatxa Negra, Carinyena, Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell d’Alexandria, que donen lloc als seus vins.


Si visiteu la seva pàgina web podeu veure i descobrir la seva carta de vins.

També tindrem l'ocasió especial de provar els seus glaçons INOXFROST.

INOXFROST, és un nou concepte de fred, que combina a la perfecció disseny i funcionalitat, on rauen tot un seguit de propietats que el fan únic i notablement més eficient que els glaçons de gel tradicionals.
cnicament, el podríem definir com un termoconductor que supera en un 15% la capacitat de refredar begudes dels glaçons de gel tradicionals.

A part, les boles INOXFROST:
  • No aigualeixen les begudes, i per tant no n’alteren el sabor ni l’aroma.
  • Tampoc no suren, així doncs, no molesten a l’hora de beure.
  • Garanteixen la màxima higiene, ja que estan fetes  amb acer inoxidable.
  • Tenen la capacitat de perllongar la temperatura màxima de refredament durant un llarg període de temps.
  • Són personalitzables amb làser per a promocions o regals d’empresa.
Les boles INOXFROST són ideals per a refredar directament en un got o copa qualsevol tipus de beguda, ja sigui whisky, vi blanc, cava, cervesa, licors, còctels o refrescos.

Tot i que el desenvolupament d’aquest glaçons ha estat pensat per a refredar begudes, hem vist que les seves aplicacions en el món de la restauració ofereixen moltes possibilitats, ja que no aporten excessos d’aigua als aliments que refreden, es poden introduir en olis calents, i permeten jugar amb contrastos de temperatura.

La utilització de les boles INOXFROST també suposa un considerable estalvi d’aigua, atesa la seva duració il·limitada.

El seu ús es tan senzill com mantenir-les al congelador i un cop usades, rentar-les, eixugar-les i tornar-les a posar al congelador.

Tot i que estan pensades per refrigerar, també tenen la propietat d’escalfar un cop bullides per exemple, són tan bons acumuladors de calor com de fred.

Durant el passat any 2003 INOXFROST ha estat guardonat en tres certàmens, el darrer dels quals ha estat a nivell europeu dins de la categoria de “millor idea de negoci” en el marc de l’Eurowards 2003 a Brussel-les.

A més ha estat notícia des dels seus orígens en nombrosos mitjans de comunicació, que han reflectit la seva trajectòria fins avui en dia.

També han estat moltes les empreses i organismes que han mostrat el seu interès pels glaçons INOXFROST, des d’empreses com Acerinox, Tubacex, IKEA, la Universitat de Navarra o el Fòrum de les cultures 2004 de Barcelona, i reconeguts restauradors com Ferràn Adrià, Martín Berasategui, Juan Mari Arzak o el Restaurant Arola de l’Hotel Arts els estan utilitzant en els seus laboratoris de creació.

Article sobre Inoxfrost aparegut a la revista Acerinox


Ben aviat us mostraré com maridar els seus fantàstics vins, estigueu atents al bloc!

No hay comentarios:

Publicar un comentario