17/2/14

Pizza d'escalivada

Un típic plat de la gastronomia catalana és l'escalivada. És un plat que tan és bo a l'hivern, calent per acompanyar carns o com a primer plat. També queda molt bona tèbia a les amanides i a l'estiu fred està deliciós!

Nosaltres ara a l'hivern el combinen amb torrades i formatge de cabra amb un toc d'orenga i cap al forn, però en aquesta ocasió hem decidit agermanar-la amb la pizza, així que anem a veure-ho!

Ingredients per a 1 pizza:

  • 1 base de pizza
  • 1 pot de salsa de tomàquet natural
  • oli d'oliva verge extra
  • escalivada, un pebrot vermell i una esbergínia
  • orenga Gourmet Garden
  • formatge semi


Elaboració:

Tallem l'escalivada ben petita i escorrem tot el suc que deixa anar.


Paral-lelament anem fregint el tomàquet salpebrat en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra fins que es redueixi. Una vegada cuit el disposem a la base de pizza.


Hi estenem l'escalivada, hi ratllem el formatge i hi posem l'orenga.


Enformen amb el forn prèviament escalfat, dalt i baix a uns 200 ºC fins que veiem que el formatge es fon.

No hay comentarios:

Publicar un comentario