20/2/14

Nou col-laborador al blog: Bodega Pirineos

Fundadora de l'origen de Somontano, Bodega Pirineos conte amb la vinya de secà més històrica i millor adaptada al medi rural . Això els permet ser la més fidel expressió del seu privilegiat "terroir". Principal productora de varietats autòctones de raïm , Bodega Pirineos ofereix un encertat equilibri amb les varietats foranies gràcies a l'alta capacitat tècnica que permet elaborar una amplia cartera de vins de primera qualitat. Tot amb un fort arrelament i suport social , gràcies a la participació de més de 200 viticultors de la Cooperativa Comarcal Somontano . L'autenticitat dels seus cultius i el privilegiat microclima de Somontano, són, entre altres, els principals secrets per elaborar uns vins "tècnicament perfectes" que satisfan des de fa ​​més de 50 anys a milions de consumidors.

Montesierra, Alquézar, SEÑORIO de Lazán, Marboré i PIRINEUS .



Cada any, Bodega Pirineos assumeix el repte d'aconseguir vins diferents, amb una estructura competitiva i compromesa amb la més alta qualitat i tecnologia en cada un dels processos. Actualment Bodega Pirineos pertany a l'andalús Grup Barbadillo i a la Cooperativa Comarcal Somontano. Sens dubte dos col·lectius que doten el seu celler de l'experiència d'un potent Grup cellerer (Grup Barbadillo ), la millor vinya i els professionals més experts de Somontano.

Si visiteu la seva pàgina web podreu veure totes les varietats de vi que tenen, nosaltres tindrem l'ocasió de provar aquest:


No hay comentarios:

Publicar un comentario