20/2/14

Calçotada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cada any fem una barbacoa a casa d'un amic que té piscina i així de pas aprofitem :)


Aquest però, pel seu aniversari ha volgut organitzar una barbacoa que va acabar sent una calçotada, tot aprofitant l'època. Per mi millor, m'agraden molt els calçots i no sempre tens l'oportunitat de menjar-ne, encara que aquest any tornem a anar a Valls a menjar-ne, per ara ja m'he tret un xic les ganes.


Doncs vam començar enfilant els calçots per anar coent-los amb brasa al terra. Mentre anavem fent pica-pica a base de patates normals i variades, fuet, grana seca tipus coctail i banderilles. Per beure coca-cola i apa!


Després vam fer tota la carn: una salsitxa, un tall de llom, un xorisset, un pintxitu de pollastre i un tall de cansalada per cadascun. Acompanyat de pa torrat a la brasa, que queda més bo i tomàquet i oli o all i oli.


Cal dir que una cosa molt important a les calçotades és la salsa i aquesta no va fallar, bonissima, feta amb carn de nyora, ametlles, avellanes, en fi tot el que si sol posar però amb gràcia. Una salsa exquissita que acompanyava uns calçots deixats reposar una hora gairebé, embolicats amb paper de diari, per tal que no es refredessin. Molt bé tot, calçots de 1er i graellada de carn de segon.


De postres una planxa de pastís de nata i crema cremada per celebrar els anys de l'amfitrió de la casa i no hi va faltar cava, ni turró de Suchard, que a algú li havia sobrat del Nadal. Quina sort, amb lo que m'agrada ;)

Per rematar un cafè descafeïnat amb sacarina, que entre el turró i el pastís :)

Vam passar un bon dia, gairebé ens quedem fins l'hora de sopar!

Tots entaulats, a punt d'atacar!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario