27/2/14

Restaurant Sancho Panza

Fa uns dies vam anar al Restaurant Sancho Panza, concretament un dissabte, per tant vam optar pel menú de cap de setmana. Pots triar entre dos menús, el menú festiu de 17'80 euros + IVA i un altre més sofisticat, el menú especia, a 27'50 + IVA, si em sembla recordar bé.


El local és molt ampli, situat a peu de carretera, venen molts francesos a menjar-hi. El servei és ràpid, sobretot a l'hora de retirar-te el plat, en canvi per dur-te la beguda...
Punt positiu: vi català.

Nosaltres vam agafar el menú més barat.

Com a pica-pica ens van dur uns musclos a la marinera i unes olives pelotin. Un bon detall.


I tot seguit ja vam començar amb el primer plat:

- Uns calçots i escarxofes arrebossades: bona quantitat, tot i que l'arrebossat massa oliós. La salsa romesco d'acompanyament era correcte.



De segon plat:

- Un entrecot amb salsa Roquefort i acompanyat de patates fregides congelades. Quina llàstima que no puguin fer unes patates casolanes. L'entrecot de 220 grams i tendre. De guarnició també hi havia uns bolets, gens bons, i dos espàrrecs de jardí, correctes aquests. També un triangle de pa torrat i un tomàquet al forn.


El pa era bo i calent. L'oli de les setrilleres no era d'aquells forts i grocs.


De postres:

- Una mousse de xocolata i nata: bona presència, bona quantitat de xocolata però de textura, més que mousse però semblava un dalky. Presentada amb una neula.


I per acabar un tallat per mi i cafè per la meva parella que va inclòs al preu del menú. Bona casa aquesta de cafès :) Ben fets, amb l'escuma justa.


Alguns punts interessants del menú és que et serveixen tota l'ampolla de vi, que pots agafar entrecot sense haver de pagar suplement i que t'entra el tallat. Potser les postres no són molt variades, són més aviat de menú de diari: flam, gelat, fruita, etc.

Relació qualitat preu però no és bona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario